15 august 2018
  • 21:18 Faguri cu cremă de ciocolată
  • 20:00 Nostalgie…
  • 13:58 Burger – o gustare de weekend
  • 18:39 Grup al celor pasionați de gătit
  • 6:02 Rețete de patiserie
Like & Share

Nu știu dacă este din cauză că mâine este 1 iunie, însă astăzi mi-am adus aminte de copilărie. Aflându-mă prin zona cartierului Micro 19 ( Galați), îmi aduceam aminte de comercianții ambulanți de pe Aleea Comerțului ce vindeau casete audio.

Toată taraba aia era un fel de iTunes al zilelor de azi, o masă plină de casete în mijloc cu un casetofon ce rula o singură casetă toată ziua. Cei cu vârsta de 30+ sigur vă amintiți de astfel de zone. Probabil vă amintiți și de legătura dintre pix și casetă. Treptat cu apariția calculatoarelor la prețuri mici și a torentelor acești comercianți au dispărut.

În acea zonă nu era de trecut cu vederea și caruselul cu chestii de plastic din spatele aleei. Un carusel din tablă pe care se găseau câteva figurine de plastic tare, în care te învârteai pe muzica de la casetele comercianților de mai sus. Alături de acel carusel se găsea și o gheretă cu tot felul de aparate video unde banii erau evaporați imediat. Acum în acel loc se găsește un loc de parcare și multe buruieni..

Probabil sunt multe lucruri în oraș ce s-au schimbat și de care ne vom aduce aminte de ele cu zâmbetul pe buze..

Like & Share
Iulian G.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Lasă un răspuns