Termeni și condiții

Acesta este un magazin online ce nu are sediu fizic pentru vânzare. Prin plasarea unei comenzi cumpărătorul este de acord cu termenii și condițiile magazinul și de asemenea acceptă metodele de livrare.

Pentru coletele simple suntem răspunzători doar de livrarea în condiții optime a produselor. Nu putem fi trași la răspundere pentru modul de plantare a semințelor și de evoluția acestora în procesul de germinare. 

În cazul produselor din categoria colete speciale suntem răspunzători doar de livarea acestora până la clientul final în stare bună. Livarea acestora se face doar în perioadă optimă de plantare, în afara acestor perioade cumpărătorul este direct răspunzător de starea produselor la livrare. În cazul acesta ne rezervâm dreptul de a cere plata în avans a transportului.

Clientul este direct răspunzator de evoluția plantelor din momentul primirii coletului. Unele plante beneficiază de retur și înlocuire gratuită în cazul în care se constată că aceasta a suferit vicii în timpul transportului.

Fiecare planta livrată este însoțită de specificații pentru îngrijire, orice abatere de la specificații se face pe răspunderea clientului. 

Pentru orice nelămurire ne puteți contacta telefonic sau prin formularul de contact.