Galați, România vanzari@julians.ro 0755.537.371

Termeni și condiții

Copierea integrală sau parțială a unor elemente de pe acest site este strict interzisă. Suntem de acord doar cu metodele de partajare sociale disponibile pe site.

Metodele de creștere și cultivare a plantelor sunt disponibile în cadrul acestui site, iar orice abatere de la acestea nu ne fac răspunzători pentru eventualele daune.

Livrarea

Produsele se livreaza prin servicii de curierat rapid și prin livrare cu angajații noștri.

Livrarea prin angajații noștri este disponibilă doar pe raza orașului Galați și localitățile din zona 0, iar costul de expediere este 0 lei.

Livrarea prin serviciile de curierat este disponibilă pentru întreg teritoriul României, acolo unde firmele de curierat operează. Costurile de expediere sunt de 25 de lei. Pentru coletele de peste 5 kg costul de expediere se comunică ulterior prin telefon sau email.

Pentru comenzile peste 150 de lei expedierea se face gratuit.

Metode de plată

Plata se face în sistem ramburs la primirea coletului. În situațiile când o comandă este personalizată ne rezervăm dreptul de a percepe un avans de minim 10% din valoarea totala a comenzii.

Alte clauze

Datorită sistemelor informatice de răspuns automat după plasarea comenzii, unul din angajații noștri vă va contacta telefonic pentru a confirma comanda sau pentru a comunica eventuale nereguli între platforma site-ului și stocurile fizice.

×